Adrian Mutu, mărturisiri sincere despre relațiile lui: „Dintre toate căsniciile mele, asta este cea mai profundă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 18:45

În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soția lui, Sandra Bachici, dar și despre motivele pentru care celelalte două mariaje ale sale au eșuat.

Adrian Mutu și Sandra Bachici formează un cuplu de mai bine de șapte ani și s-au căsătorit în 2016. Cei doi au împreună un băiețel, Tiago, care s-a născut în 2017.

Relația pe care o am acum cu soția mea e la alt nivel față de celelalte. Este mult mai profundă și mult mai sinceră. Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte și mult mai sigur pe mine ca bărbat. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă, a spus Adrian Mutu în podcast.

Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra Bachici

Antrenorul de fotbal povestea în urmă cu ceva timp că pe actuala lui soție a cunoscut-o în urmă cu mulți ani, pe vremea când era însurat cu Consuelo.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Adrian Mutu în podcastul lui Cătălin Măruță, în urmă cu câteva luni.

Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. (…) În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată, a povestit atunci Adrian Mutu.

Citește și: Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Viralul zilei. Val de ironii pe internet la anunțul închirierii unei garsoniere de 11 mp. „O poți ilumina cu un singur licurici”

Adrian Mutu a vorbit și despre căsnicile sale ratate

Adrian Mutu a fost căsătorit din 2001 până în 2003 cu Alexandru Dinu, cea care i-a dăruit și primul copil, pe Mario (19 ani). Din 2005 și până în 2013, fostul jucător de fotbal a fost căsători cu Consuelo Matos. Cei doi au împreună două fetițe, Maya (13 ani) și pe Adriana (15 ani).

Mutu a dezvăluit de ce nu au mai mers cele două căsnicii ale sale: „În viață te schimbi, îți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. La început e mișto să fiți diferiți, dar asta ține o perioacdă doar. Într-o căsnicie intervine monotonia în timp și obișnuința, mai ales. Și atunci dacă nu ai preocupări comune, ce faci? Eu am avut nevoie de experiențe ca să devin bărbatul de azi de care sunt mândru”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter