Adrian Mutu, despre divorțul de Consuelo: „Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

De Unica.ro, pe

Adrian Mutu a dezvăluit în cartea sa autobiografică „Revenirea din Infern” adevăratul motiv care a dus la despărțirea de a doua sa soție, Consuelo Matos Gómez.

Adrian Mutu a făcut o serie de dezvăluiri sincere despre căsniciile sale în cartea sa autobiografică recent lansată. Fostul fotbalist a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu în 2003, cu care are un băiat, Mario, și cel de Consuelo, în 2013, mamă celor două fiice ale sale, Adriana și Maya. În prezent, acesta este căsătorit cu Sandra, cu care are un băiețel, Tiago.

Adrian Mutu a povestit cum a cunoscut-o pe Consuelo, un model originar din Republica Dominicană.

Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

Citește și: Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

Adrian Mutu, despre divorțul de Consuelo: „Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

După opt ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar au rămas în relații bune.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe, a explicat Adrian Mutu în cartea sa, potrivit digisport.ro.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter