A murit R. Lee Ermey, actorul din „Full Metal Jacket”

De Mădălina Manole, pe
R. Lee Ermey, cunoscutul actor din seria „Full Metal Jacket”, a murit la vârsta de 74 de ani ca urmare a unei pneumonii. Vestea dispariției sale a fost dată de managerul său, Bill Rogin, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

R. Lee Ermey a fost puşcaş marin și a luptat în războiul din Vietnam, însă ulterior a ales calea celebrității și a devenit actor la Hollywood. A fost cunoscut grație rolului sergentului Hartman din filmul “Full Metal Jacket” (1987), rol care i s-a potrivit mănușă având în vedere că personajul său trebuia să antreneze tineri pentru a deveni pușcași marini. Grație interpertării de excepție, R. Lee Ermey a fost nominalizat la Globul de Aur în anul 1988 ca categoria Cel mai bun actor în rol secundar.

Este extrem de dificil să cuantificăm cu adevărat toate lucrurile minunate pe care acest om le-a făcut într-un mod altruist, în numele mai multor bărbați și femei în uniformă. A contribuit la crearea mai multor personaje are au devenit iconice în filme care vor dăinui pentru totdeauna”, – a scris Bill Rogin pe Twitter.

Citește și – Conchita Wurst a anunțat că are HIV

Citește și – David Copperfield, număr de iluzionism sfârșit tragic

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter