Motivul pentru care Meghan Markle stă departe de social media

De Oana Dinu, pe
Viața lui Meghan Markle este un subiect de presă de când aceasta a apărut în viața Prințului Harry, dar Ducesa de Sussex încearcă să stea cât mai departe de ce se scrie prin ziare sau pe rețelele de socializare. 

Meghan Markle este ținta tabloidelor din întreaga lume de când a devenit iubita Prințului Harry și mai cu seamă de când cei doi s-au căsătorit. Valul acesta mediatic, uneori agresiv, i-a dus pe mulți cu gândul la o asemănare între Ducesa de Sussex și mama soțului ei, Lady Di, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de paparazzi.

Deși gesturile, ținutele, cuvintele lui Meghan Markle sunt minuțios analizate, aceasta nu ar fi interesată de tot ce se spune despre ea.

Când a fost întrebată, în cadrul unui interviu, ce părere are despre faptul că feminismul promovat de ea este numit „la modă”, a dezvăluit că evită să se uite pe rețelele de socializare sau să citească ziarele pentru a nu fi afectate de ”zgomote”, conform știrileprotv.ro.

„Nu citesc nimic, este mult mai bine așa, dar, de asemenea, este alegerea mea personală. Uneori, aceste zgomote îti pot distrage atenția de la problema reală” a declarat Meghan Markle.

Pentru a le proteja pe ambele ducese, echipa de comunicare a Casei Regale a fost nevoită să facă un set de reguli pentru cei care vor să comenteze pe conturile de socializare ale familiei regale. Aceasta a eliminat multe comentarii cu tentă rasistă sau misogină și a blocat mai multe conturi, atât pe Twitter, cât și pe Instagram.

Meghan și Kate, foarte apropiate la Ziua Commonwealth

Meghan Markle și Kate Middleton au pus capăt și speculațiilor privind neînțelegerile dintre ele, după ce au părut extrem de apropiate la Ziua Commonwealth, eveniment ce a avut loc la Westminster Abbey. Cele două s-au îmbrățișat și s-au sărutat pe obraz, zâmbindu-și călduros, spre surprinderea tuturor celor care le credeau certate.

meghan si kate se imbratiseaza

De asemenea, în așteptarea tuturor celor 53 de invitați, reprezentanți ai statelor din Commonwealth, ducesele au fost văzute conversând prietenos, conform click.ro.

meghan si kate vorbesc

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter