Motivul pentru care Cristina Cioran a anulat botezul fetiței sale

De Unica.ro, pe

Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, au anulat botezul fetiței lor, Ema. Acesta ar fi trebuit să aibă loc luna aceasta.

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară în luna iulie. Fetița ei, Ema, s-a născut prematur și a rămas la incubator timp de șase săptămâni. Din luna septembrie, micuța a ajuns acasă iar vedeta și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt extrem de fericiți.

Motivul pentru care Cristina Cioran a anulat botezul fetiței sale

Cei doi stabiliseră să își creștineze micuța în luna noiembrie și plănuiau o petrecere mare, alături de familie și prieteni, dar din cauza noilor restricții impuse de pandemiade COVID-19 au decis să amâne evenimentul.

Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă, a dezvăluit actrița, potrivit playtech.ro.

Cristina Cioran se află în concediu de maternitate și se bucură de fiecare clipă alături de micuța ei. Aceasta nu se gândește să-și reia activitatea mai devreme de anul viitor.

Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar la TV, am alte priorități. Momentan sunt în concediu de maternitate, a spus vedeta.

Cristina Cioran a publicat prima imaginie cu Ema

Zilele trecute, în mediul online, Cristina Cioran le-a făcut cunoștință fanilor săi cu Ema. Numele micuței, pe care părinții l-au ales în cea de-a patra lună de sarcină, pare să fie predestinat. Deși ar fi trebuit să se nască pe 30 noiembrie, fetița a venit pe lume în 18 iulie, atunci când este sărbătorit Sfântul Emilian.

Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian, mărturisea Cristina Cioran luna trecută, în emisiunea „La Măruță”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter