EXCLUSIV. Cristina Cioran ne-a dezvăluit la Unica Urban Party 2022 ce talent ascuns are

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 18:15

Cristina Cioran (44 de ani) a bifat o nouă apariție fresh și cool la Unica Urban Party 2022. Tema serii a fost „Nostalgia. Sweet Memories”, iar codul vestimentar „Young & Restless”. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit, printre multe altele, și care este talentul ei ascuns.

EXCLUSIV. Cristina Cioran ne-a dezvăluit la Unica Urban Party 2022 ce talent ascuns are

Despre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o când era „tânără și neliniștită”, Cristina ne-a povestit: „O prietenă de-a mea și-a uitat cheile în casă, am coborât împreună pe balcon, de la etajul 4. Era un tip de nebunie, inconștientă. Din fericire, am avut doar povești cu final fericit”.

Întrebată dacă s-a confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia, prezentatoarea TV ne-a mai spus: „Cred că fiecare dintre noi are momente în care se simte deznădăjduit, când se simte nemulțumit sau neînțeles, așadar, intervin și stări de anxietate și stări depresive. Nu știu dacă am avut vreodată o depresie în toată regula, dacă aș fi avut, cred că era mai complicat. Dar stări nasoale, de anxietate, da, au fost. Cred că fiecare își găsește resurse în propria persoană. Se vindecă din interior. Cred că auto-vindecarea e primul pas. Orice ajutor ai primi, dacă tu nu ești hotărât să depășești un moment, degeaba îl primești, nu va avea niciun rezultat”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Prezențe masculine la Unica Urban Party 2022. Cum s-au îmbrăcat domnii la eveniment

Citește și: Cum și-au accesorizat vedetele ținutele la Unica Urban Party 2022

De la finalul anului 2020, Cristina formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Despre cel mai romantic gest făcut pentru partener și viceversa, Cristina ne-a mai spus: „Nu prea le avem cu asta. Am avut momentele noastre, dar nu sunt atât de spectaculoase încât să le dezvăluim. Fiecare cuplu are micile jocuri sau micile momente care poate pentru alții nu sunt atât de interesante”.

Cât despre gelozie, vedeta a completat: „Asta cu gelozia e o cărare foarte anevoioasă. Cred că fiecare persoană are momente de posesivitate, mici momente de gelozie, dacă se simte nesigur. Nu știu cum e mai bine. Există momente în care poate ți se pare că el se uită nu știu cum la respectiva, dar cred că e mult până la gelozie. Bine ar fi să nu fim deloc”.

Totodată, prezentatoarea TV ne-a spus care este talentul ei ascuns. „Îmi place să creez ținute vestimentare, să fac haine. Le fac eu, acasă, la mașină. Eu le fac tiparele, eu le tai, eu le cos. Acesta este un talent ascuns pe care, la un moment dat, poate o să-l dezvolt”, ne-a explicat.

Video: Ada Cheroiu

Foto: Dumitru Anghelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter