Fetița Cristinei Cioran, probleme de sănătate. „Nopți nedormite…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 10:24

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prin cezariană o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Nașterea a fost prematură, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după, însă fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni. Din septembrie 2021, Ema se află acasă.

Fetița Cristinei Cioran, probleme de sănătate. „Nopți nedormite…”

Recent, Cristina a dezvăluit în mediul online că fiica ei este răcită. „Mda… a cincea zi de muci… aspirator… ser… apă de mare… plâns… nopți nedormite… Știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș, dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta…”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

În ianuarie 2022, despre al doilea copil, Cristina spunea: „Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni. Vom vedea anul acesta!”.

„Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos și fericit. În momentul ăsta nu mă interesează nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva, pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat, dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

Cristina Cioran, declarații în lacrimi despre nașterea prematură: „N-am văzut copilul”

Prezentatoarea TV și fiica ei au contractat virusul SARS-CoV-2 în preajma sărbătorilor de iarnă, petrecând Crăciunul în spital.

„Doctorița care ne-a întâmpinat la Medgidia se numește chiar Crăciun. A fost extraordinar tot personalul. (…) Am stat două zile la Medgidia, apoi am făcut transferul la București. (…) Fetița mea n-a fost grav, din fericire. Cumva, am încercat să fim pozitive. A contat”, povestea Cristina Cioran în ianuarie 2022, în emisiunea „La Măruță”.

„Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian”, mai povestea Cristina în octombrie 2021, tot în emisiunea „La Măruță”.

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului 2020. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter