De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului ei. „El vrea, dar…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 decembrie 2021, 14:56

Pe 18 iulie 2021, Cristina Cioran (43 de ani) a adus pe lume primul ei copil, o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe nume Ema. Actrița a născut prematur, în a 29-a lună de sarcină, iar micuța a fost nevoită să stea sub monitorizarea meicilor, în spital, pentru șase săptămâni. Cristina și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la sfârșitul lui 2020 și formează un cuplu de aproape un an.

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, spunea actrița, în urmă cu câteva luni.

Acum, Cristina, Alexandru și fetița lor Ema sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului, dar lipseșe un singur lucru – oficializarea relației dintre actriță și iubitul ei în fața ofițerului Stării Civile.

Actrița a dezvăluit recent că tatăl copilului ei i-a propus deja să se căsătorească, cu mult înainte de a veni pe lume micuța Ema, dar până acum nu s-a întâmplat nimic. Cristina Cioran spune că nu se grăbește cu oficializarea relației cu acte deoarece ea “nu este adepta unei căsătorii”.

Citeşte şi: De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă despre care spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citeşteşi: Cristina Cioran, prima imagine cu chipul fiicei sale. „Ea este Ema”

Citeşte şi: Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: „Are o problemă cronică destul de avansată”

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem.

În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a dezvăluit Cioran, pentru playtech.ro.

Cristina și Alexandru au amânat botezul fiicei care ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie

Cei doi plănuiau să-și creștineze fata în penultima lună a anului și aveau deja în gând cum va fi petrecerea, cu mulți prieteni și cu familia. Dar pandemia de COVID-19 le-a dat socoteala peste cap, pentru că din cauza restricțiilor impuse, au decis să amâne totul.

„Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a dezvăluit actrița în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter