Cristina Cioran și-a botezat fiica. De ce are Ema trei perechi de nași

De Unica.ro, pe

Cristina Cioran (43 de ani) și-a botezat fiica pe 28 mai 2022. Prezentatoarea TV a născut prin cezariană pe 18 iulie 2021. Nașterea a fost prematură, la 29 de săptămâni de sarcină. După 6 săptămâni în spital, din septembrie 2021, Ema se află acasă.

Cristina Cioran și-a botezat fiica. De ce are Ema trei perechi de nași

„Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian”, mărturisea Cristina Cioran în octombrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

„Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia. N-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele”, declara Cristina în urmă cu ceva timp.

„Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi. Așadar, Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite”, a completat.

La eveniment, Cristina a purtat două ținute, o rochie albă și una roșie. La rândul său, partenerul Cristinei, Alexandru Dobrescu, a schimbat o cămașă albă cu un tricou roz.

Cristina și Alexandru și-au confirmat relația la finalul anului 2020. Bărbatul mai are un fiu în vârstă de 5 ani. Luna aceasta, prezentatoarea TV a dezvăluit de ce ea și iubitul ei nu-și doresc să se căsătorească.

„Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine. Se implică foarte mult, însă nu vreau să fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea. (…) Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cu toate acestea, în primăvara anului trecut, despre nuntă, Cristina spunea: „Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta (n.red.: sarcina)”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

Cristina Cioran, declarații în lacrimi despre nașterea prematură: „N-am văzut copilul”

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, povestea Cristina în decembrie 2021, la „Vorbește lumea”.

„Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment”, a mai spus atunci.

În ianuarie 2022, despre al doilea copil, Cristina spunea: „Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni. Vom vedea anul acesta!”.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter