Motivul pentru care Bella Hadid nu zâmbește niciodată în fotografii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 17 august 2017, 13:44
Bella Hadid este unul dintre cele mai cunoscute modele ale lumii. La numai 20 de ani, frumoasa brunetă defilează pentru cele mai prestigioase case de modă, însă admiratorii au remarcat un lucru curios în legătură cu ea: nu zâmbește niciodată în fotografii.

După ce mulți au criticat-o că vrea să pară arogantă sau intimidantă, Bella a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care este mereu serioasă în poze.

Modelul internațional a declarat că atunci când pozează, indiferent dacă o face pentru conturile ei pe rețelele de socializare sau pentru campaniile de modă, evită să zâmbească din timiditate.

„Mă simt inconfortabil să zâmbesc în faţa aparatului foto. Mi-a luat ceva timp să-mi înţeleg faţa, abia anul acesta am făcut progrese. Atunci când mă întâlnesc cu oameni şi fac cunoştinţă pentru prima dată cu ei îmi spun sunt cu mult diferită faţă de cum se aşteptau să fiu. Îmi spun că par intimidantă sau rea în social media, dar chiar sunt prietenoasă și îmi place să cunosc mulți oameni”, a explicat modelul recent într-un interviu.

Hadid a vorbit, de asemenea, și despre prezența ei în social media și despre cum ea și sora ei, Gigi, au învățat să fie mai puțin deschise.

„La început aveam foarte multă încredere, dar acum am făcut un pas înapoi. Obișnuiesc să postez lucruri personale, dar nu atât de personale și cred că ar trebui să mă opresc. Este un subiect ciudat, iar uneori te simți prea expus atunci când oamenii se uită constant la tine”, a adăugat ea în cadrul aceluiași interviu.

Citește și – Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Citește și – Motivul pentru care Morgan Freeman poartă mereu un cercel în ureche

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter