Bella Hadid, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 14:59
Bella Hadid a atras toate privirile duminică, 11 iulie, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Modelul în vârstă de 24 de ani și-a făcut apariția într-o ținută extravagantă, cu un decolteu generos, acoperit de un colier maxi. 

Bella Hadid a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes 2021, la premiera filmului „Three Floors”, în regia lui Nanni Moretti. Pentru cea de-a șasea zi a Festivalului de Film, fotomodelul american a ales o rochie Houte Couture creată de casa de modă Schiaparelli, colecția toamnă-iarnă 2021/2022.

Rochia neagră lungă și mulată, creată de Daniel Roseberry dintr-o țesătură de lână, a fost decupată în zona decolteului și acoperită cu un colier masiv din alamă aurită în formă de bronhii, potrivit Vogue.com.

Ținuta extrem de îndrăzneață a fost accesorizată cu cercei din colecția Chopard Haute Joaillerie și inel Phoenix din colecția Red Carpe, ambele acoperite cu diamante, rubine și alte pietre prețioase. 

În ceea ce privește machiajul, Bella Hadid a optat pentru unul destul de natural, în nuanțe de mov. Aceasta a ales a să-și prindă părul într-un coc.

Ținute îndrăznețe pe covorul roșu de la Cannes 2021

Și fotomodelul Taylor Hill a pășit pe covorul roșu într-o ținută provocatoare. Aceasta a purtat o rochie din dantelă neagră, semi-transparentă.

O ținută senzuală, cu inserții aurii, a avut și designerul vestimentar Kimberley Garner.

Citește și: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: Această familie se vrea a fi pe un high așa

Adela Popescu a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina: „Va trebui să răspundă pe cale legală”

Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

Printre celebritățile care și-au făcut apariția la cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes s-a numărat și actrița Virginie Efira, care a avut un look cel puțin bizar și o rochie pe măsură. O ținută neobișnuită a avut și fotomodelul Izabel Goulart.

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu ținutele purtate de vedete la Cannes 2021.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter