Cum arată Bella Hadid, cea mai frumoasă femeie din lume, fără machiaj

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2021, 17:19

A fost desemnată de către oamenii de știință drept cea mai frumoasă femeie din lume și este unul dintre cele mai în vogă supermodele.

Bella Hadid (24 ani) ocupă locul 1 în topul celor mai frumoase femei din lume datorită trăsăturilor “perfecte” ale feței, care au atins, în urma unor calcule riguroase a formei și poziționării nasului, bărbiei și buzelor, la o acuratețe de 94,35%.

Citeşte şi: Bella Hadid a vorbit despre probleme sale de sănătate mintală

Într-un top 10 al celor mai fumoase femei din lume, efectuat la sfârșitul anului 2019, primul loc a fost ocupat de Bella Hadid, iarpe locul al doilea a fost aleasă Beyonce, care este perfectă în proporție de 92.44%.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Bella Hadid se află în această perioadă într-un loc exotic pentru a lucra la un proiect și a postat pe rețelele sociale câteva fotografii cu ea în care nu poartă pic de machiaj. Vedeta este de o frumusețe răpitoare și nemachiată. Fanii Bellei au fost pur și simplu uluiți de pozele postate pe pagina sa de Instagram și nu au ezitat să lase zeci de comentarii laudative și multe aprecieri în dreptul fotografiilor.

Vezi cum arată Bella Hadid fără machiaj în galeria foto de mai sus.

Foto – Profimedia/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter