Bella Hadid și The Weekend s-au despărțit

De Oana Savin, pe
Bella Hadid, în vârstă de 22 de ani, și The Weekend, de 29 de ani, s-au despărțit din nou, după ce carierele lor i-au ținut la distanță unul de celălalt prea mult timp.

Potrivit The Mirror, modelul și cântărețul nu au reușit să mai petreacă timp împreună, iar acest lucru a creat tensiuni între ei.

Se află în locuri diferite acum, atât fizic cât și psihic. Bella se pregătește pentru angajamentele ei din săptămânile modei, iar Abel (n.r. numele adevărat al lui The Weekend) lucrează la muzica lui și debutul în actorie”, a dezvăluit o sursă pentru E! News.

De asemenea, se pare că între cei doi au existat tensiuni în ultima vreme.

S-au certat mult în ultima perioadă. Speră să se împace la un moment dat, dar momentan se concentrează pe ei și pe proiectele lor”, a mai spus sursa citată.

Bella Hadid și The Weekend au începuto relație în 2015, după ce s-au cunoscut la Coachella, însă s-au despărțit după câteva luni. Mai târziu, cântărețul a avut o relație cu Selena Gomez, însă au decis să meargă pe drumuri separate în octombrie 2017, când ea a reluat relația cu Justin Bieber pentru o scurtă perioadă.

The Weekend și Bella s-au împăcat în iulie 2018, dar acum cei doi nu s-au mai văzut de câteva luni.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter