Fotomodelul Bella Hadid și The Weekend sunt mai fericiți ca niciodată!

De Ioana Tătaru, pe
The Weekend și Bella Hadid sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Sau cel puțin așa arată cele mai recente postări ale fotomodelului de pe pagina sa de Instagram.

Săptămâna trecută, fotomodelul Bella Hadid a împlinit vârsta de 22 de ani, iar prietenii, împreună cu familia și iubitul său, artistul The Weekend, i-au făcut o petrecere surpriză.

Bella Hadid: „ N-am simțit niciodată atât de multă dragoste și fericire”

 

Fotomodelul Bella Hadid a postat pe pagina de Instagram o galerie cu poze de la petrecerea zilei sale de naștere: „Știu că sunt puțin întârziată, dar încă sunt în șoc gândindu-mă la ziua mea de naștere din acest an. Nu am simțit niciodată atât de multă dragoste și fericire! Îi mulțumesc iubitului meu, familiei mele speciale și prietenilor pentru că mi-au făcut această surpriză. A fost cea mai tare zi! Vă mulțumesc tuturor pentru urările voastre. Mă simt foarte norocoasă, nu îmi vine să cred.”, a scris Bella Hadid în descrierea fotografiei de pe Instagram. Fotomodelul a ținut să le arată fanilor cât de fericită este alături de iubitul ei și a mai postat o fotografie la câteva ore alături de The Weekend, unde ne arată cât de frumoși sunt împreună.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Home

O postare distribuită de 🦋 (@bellahadid) pe

„Acasă”, a scris fotomodelul în descrierea fotografiei.

Citește și: Gigi și Bella Hadid au pozat goale într-o revistă de top

Motivul pentru care Bella Hadid nu zâmbește niciodată în fotografii 

Sursă foto: Instagram, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter