Cine este noul iubit al modelului Bella Hadid

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:23

După 2 ani de la despărțirea de artistul Abel Tesfaye (31 de ani), cunoscut drept The Weeknd, Bella Hadid (24 de ani) a confirmat în mediul online că formează din nou un cuplu. Prima fotografie cu perechea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Cine este noul iubit al modelului Bella Hadid

Joi, 8 iulie 2021, Bella a publicat mai multe fotografii pe Instagram. Într-una dintre imagini, modelul este surprins îmbrățișând-l pe Marc Kalman, consultant de imagine. În dreptul postării, Bella a scris: „Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt sănătoasă, muncesc și sunt iubită”.

Fotografiile postate de model au fost surprinse în Franța, unde a participat la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris. Sora mai mare a Bellei, Gigi (26 de ani), a pus un emoticon zâmbitor și îmbujorat în secțiunea de comentarii a postării, iar soția lui Justin Bieber (27 de ani), Hailey Bieber (24 de ani), a scris: „IUBIM. SĂ. VEDEM. ASTA”.

Este prima dată când Bella se afișează alături de un alt bărbat după despărțirea de The Weeknd din august 2019. „Se află în locuri diferite în acest moment, fizic și psihic”, declara atunci o sursă pentru E! News.

„Bella se pregătește pentru angajamentele sale, iar Abel lucrează la muzica lui și la debutul său în actorie”, a completat sursa. Recent, solistul și actrița Angelina Jolie (46 de ani) au petrecut câteva ore bune cinând în restaurantul Giorgio Baldi din Los Angeles. Deși au luat masa împreună, actrița și cântărețul au părăsit localul separat.

Citește și:

Triplete însărcinate în același în timp. „Avem un sistem incredibil de susținere”

Fotografie rară cu soțul Juliei Roberts! Perechea a aniversat 19 ani de mariaj

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Angelina a purtat o rochie neagră din mătase și un trench nude peste. Și-a accesorizat ținuta cu un plic negru, pantofi nude lăcuiți și o mască de protecție de asemenea neagră. Solistul a purtat un tricou negru, jeanși, o geacă din denim în aceeași nuanță a jeanșilor și bocanci negri.

Încă nu este clar dacă perechea a avut o întâlnire romantică sau una de afaceri. „În mod clar nu au încercat să se ascundă”, a declarat o sursă pentru Page Six. „El este determinat să pătrundă în lumea filmului. Tocmai a fost distribuit într-un serial.”

Solistul, care a jucat în pelicula Uncut Gems și a co-scris un episod din serialul American Dad, urmează să co-scrie și joace în serialul The Idol, la care a lucrat alături de Reza Fahim și de producătorul serialului Euphoria, Sam Levinson.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter