Cine este cel mai bine plătit model în 2018 și cât a încasat

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 14 decembrie 2018, 14:16
Kendall Jenner, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Kris Jenner și sora mai mică a lui Kim Kardashian, ocupă pentru al doilea an consecutiv, primul loc în Forbes al celor mai bine plătite modele. Kendall Jenner a încasat anul acesta 22, 5 milioane de dolari din contracte cu case de modă celebre. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👩🏻‍🌾

O postare distribuită de Kendall (@kendalljenner) pe

Pe locul doi se află Karlie Kloss

Pe locul doi în acest clasament realizat anual de Forbes s-a situat Karlie Kloss, în vârstă de 26 de ani, viitoare gazdă a emisiunii TV „Project Runway”, și care, a defilat pentru Victoria’s Secret. Aceasta a reușit să încaseze în perioada financiară iunie 2017  – iulie 2018, suma de 13 milioane de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Does this face say “happy holidays” or “how many days until the holidays” ❄️

O postare distribuită de Karlie Kloss (@karliekloss) pe

Locul trei este împărțit de două top-modele, Chrissy Teigen și Rosie Huntington Whiteley, care au reușit să încaseze 11,5 milioane de dolari în ultimul an. Chrissy a lansat o linie de vase de bucătărie și o a doua carte de rețete culinare, în timp ce Rosie a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj și parfumuri.

Pe locul 5 se situează Cara Delevingne și Gisele Bundchen, cea care a condus clasamentul timp de 14 ani, cu câte 10 milioane de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cara Delevingne (@caradelevingne) pe

În top 10 au mai intrat surorile Gigi și Bella Hadid, locurile 7 și 8 cu 9,5 milioane de dolari, respectiv 8,5 milioane de dolari, Joan Smalls (locul 8 la egalitate cu Bella Hadid) și Doutzen Kroes cu 8 milioane de dolari.

Cele mai bine plătite 10 modele din lume au câștigat în total 113 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2017 – 1 iulie 2018, în creștere ușoară față de anul trecut, când suma cumulată a fost de 109, 5 milioane de dolari.

Sursă foto: Instagram, 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter