Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 10:28

Invitată în podcastul „VS (n.red.: Victoria’s Secret) Voices”, Bella Hadid (25 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre relațiile sale, unele dintre acestea abuzive. Modelul nu a precizat dacă abuzul a fost verbal, fizic sau psihologic. Înaintea acestei dezvăluiri, Bella a explicat cum adolescența i-a afectat relațiile din perioada adultă.

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

„Crescând, întotdeauna m-am simțit neauzită. Am crescut înconjurată de bărbați, fie că era vorba de relații sau familie sau de orice altceva, și întotdeauna mi s-a zis că vocea mea este mai puțin importantă decât a lor”, a declarat modelul, potrivit E! News.

„Apoi, intrând în adolescență în relații fără să impun limite și fără capacitatea de a mă proteja și de a-mi face vocea auzită, viitoarele relații din perioada adultă mi-au fost afectate intens. Sistemul meu nervos ceda. Fie eram tăcută și plângeam, retrăgând-mă, fie explodam și plecam”, a mai explicat.

„M-am întors constant la bărbații și femeile care mă abuzau. Aici a intervenit dorința mea de a face tuturor pe plac. Am început să nu mai am limite, nu doar din punct de vedere sexual, fizic, emoțional, dar și când venea vorba de locul de muncă”, a completat.

„Nu am mai vrut să fiu asociată cu nimeni, nu voiam să am prieteni, nu voiam să am o familie. Am început să vreau să le fac tuturor pe plac prin jobul meu. Opiniile tuturor despre mine contau mai mult decât propria mea opinie, pentru că mi-am pus valoarea în mâinile tuturor celorlalți”, a mai dezvăluit.

Pentru a se vindeca, Bella a mărturisit că a apelat la terapie și la meditație. Totodată, modelul a precizat că-i fac foarte bine pauzele de la social media.

Articolul cotinuă după recomandări

Citește și:

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Actorul Macaulay Culkin din „Singur Acasă” s-a logodit cu actrița Brenda Song

Comediantul Louie Anderson, creatorul desenului „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani

Fiul actriței Regina King s-a sinucis la 26 de ani. „Familia noastră este devastată”

În vara anului 2021, Bella și-a confirmat relația cu Marc Kalman, consultant de imagine. La vremea aceea, în dreptul postării de pe Instagram, Bella a scris: „Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt sănătoasă, muncesc și sunt iubită”.

Fotografiile postate atunci de model erau surprinse în Franța, unde doar ce participase la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris. Sora mai mare a Bellei, Gigi Hadid (26 de ani), a pus un emoticon zâmbitor și îmbujorat în secțiunea de comentarii a postării, iar soția lui Justin Bieber (27 de ani), modelul Hailey Bieber (25 de ani), a scris: „IUBIM. SĂ. VEDEM. ASTA”.

A fost prima dată când Bella s-a afișat alături de un alt bărbat după despărțirea de artistul The Weeknd (31 de ani) din august 2019. „Se află în locuri diferite în acest moment, fizic și psihic”, declara atunci o sursă, pentru E! News. „Bella se pregătește pentru angajamentele sale, iar Abel lucrează la muzica lui și la debutul său în actorie”, a completat sursa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter