Motivul înduioșător pentru care Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasă

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 august 2018, 11:28
Meghan Markle a ales să nu arunce buchetul, așa cum este tradiția la nunți, iar motivul este unul înduioșător. Buchetul de mireasă al ducesei de Sussex a fost unul mic, dar frumos, compus din lăcrămioare, iasomie, floare de nu mă uita (favoritele Prințesei Diana) și floarea miresei, tradiție a mireselor regale.

Ținând cont de eticheta regală, Meghan nu a aruncat buchetul, tradiție iubită și mult așteptată la toate nunțile, potrivit Mirror. Dar existĂ un motiv special pentru care Regina, Prințesa Diana, Kate Middleton și acum Meghan Markle nu au făcut-o.

Florile lor au fost trimise la Westminster Abbey, la o zi după ceremonie, unde au fost așezate pe Mormântul Eroului Necunoscut.

Citește și: Cântăreața Sophie Ellis-Bextor este însărcinată pentru a cincea oară

Mormântul comemorează soldații britanici necunoscuți care și-au pierdut viața pe câmpul d eluptă în primul Război Mondial.

Acesta nu comemorează doar bărbatul britanic care a murit, dar este un simbol pentru mulți oameni ce au decedat în timpul conflictului.

Regina Mamă Elisabeta a început această tradiție în anul 1923, când s-a măritat cu Regele George al IV-lea.

Într-o mișcare a surprins pe toată lumea, ea a așezat buchetul de mireasă pe mormânt, ca parte a ceremoniei.

Citește și: Nicki Minaj, acuzată de fostul iubit de violență domestică: „M-a înjunghiat cu un cuțit”

A făcut acest lucru pentru a-l comemora pe fratele său mai mare, Fergus, pe care l-a pierdut în timpul Bătăliei de la Loos în 1915, precum și pe milioanele de oameni care și-au pierdut viețile în război.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter