Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat băiețelul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 13:13
Monica Iagăr s-a căsătorit în acest weekend cu alesul inimii sale și, totodată, au făcut și botezul băiețelului  pe care-l au împreună.

Monica Iagăr a divorțat de Cosmin Cernat în 2009 și și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care a devenit mamă pentru a treia oară. Monica Iagăr mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 10 ani și pe Ayana, în vârstă de 16 ani, iar de curând a născut un băiețel, devenind mamă la 46 de ani, cu ajutorul fertilizării in vitro.

Monica Iagar si familia

Monica Iagăr și Cristi Neacșu s-au căsătorit în acest weekend, evenimentul fiind unul restrâns, la care doar apropiații au participat. Fosta sportivă a postat pe conturile de socializare o imagine din momentul creștinării băiețelului său și alături a scris un mesaj emoționant: „Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi la crestinarea lui Daryus Efrem Vladimir”.

Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat băiețelul

Monica Iagăr a făcut dezvăluiri recent despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Cristi Neacșu: „Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult-așteptat și de mine, și de el… Povestea noastră continuă”, – a declarat recent fosta atletă Monica Iagăr.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter