Monica Iagăr a născut un băiețel. Primele fotografii cu bebelușul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 13:13
Monica Iagăr a născut un băiețel perfect sănătos, iar vestea cea mare a dat-o chiar proaspăta mămică. Fosta atletă a postat pe contul de socializare o imagine cu bebelușul ei, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Monica Iagăr a devenit mămică pentru a treia oară la vârsta de 46 de ani. Odată cu publicarea fotografiilor cu bebelușul nou-născut, fosta sportivă a dezvăluit și numele pe care-l va purta băiețelul său: „Binecuvântat sa fii, Efrem si bine ai venit la noi acasă . Mami și tati și surorile,  te iubesc !!”, – a scris Monica Iagăr pe contul de socializare.

Monica Iagar a nascut

Monica Iagăr a divorțat de Cosmin Cernat în 2009 și și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care a devenit mamă pentru a treia oară. Monica Iagăr mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 10 ani și pe Ayana, în vârstă de 16 ani.

Monica Iagar si familia

Monica Iagăr a făcut dezvăluiri recent despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Cristi Neacșu: „Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult-așteptat și de mine, și de el… Povestea noastră continuă”, – a declarat fosta atletă Monica Iagăr pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter