Cristina Cioran, moment emoționant cu fiica ei în spital. „Abia o așteptăm acasă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 17:28

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prematur o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Prezentatoarea TV a fost externată, însă fiica ei încă se află în spital, sub supravegherea medicilor. Cristina a născut prin cezariană, la 29 de săptămâni de sarcină.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și pentru toate încurajările! Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă. N-am știut că sunt atâtea situații similare. Fetița e bine. A început să ia în greutate. Am văzut-o.

E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l transmiteți. Fiecare gând de la voi înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Cristina Cioran pe Instastory.

Cristina Cioran, moment emoționant cu fiica ei în spital. „Abia o așteptăm acasă!”

„Fetița noastră puternică și curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și crește! Suntem despărțiți! Dar împreună! Sperăm să o luăm acasă cât mai curând! Săptămâna asta finalizez camera Emei! Abia o așteptăm acasă!”, a mai scris Cristina Cioran pe Instagram.

„Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital! Regulile impuse de pandemie ne țin departe! Inclusiv medicii și-ar dori să fie mămicile acolo… mi se pare atât de nedrept și de năucitor…”, a completat.

De ce a născut prematur

„Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen. Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam.

Aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut”, a declarat Cristina Cioran după naștere, în emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, la Vorbește Lumea.

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare.

Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.” Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter