Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 12:06

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prin cezariană înainte de termen, mai precis în luna a șaptea, o fetiță. Vedeta de televiziune se află în prezent în spital. De acolo, Cristina le-a cerut urmăritorilor de pe rețelele de socializare să se roage pentru ea și pentru fiica ei.

Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea”, a mărturisit Cristina Cioran pe Instagram, cu lacrimi în ochi. Ulterior, Cristina a dezvăluit că fiica ei este bine și că abia așteaptă să o vadă.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat”, a mai spus Cristina Cioran pe Instagram.

Pe 12 mai 2021, în mediul online, vedeta TV a confirmat numele pe care l-a ales pentru fiica ei. „Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!”, a scris în dreptul unei fotografii surprinse în platoul emisiunii Vorbește Lumea.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Eu sunt foarte emotivă și irascibilă în perioada asta. Mă frământ, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește.

Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare”, mai declara Cristina înainte de naștere.

Citește și:

Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Cristina a simțit primele mișcări ale bebelușului în a 22-a săptămână de sarcină. „Mi se pare incredibil. E tare rău”, mai mărturisea Cristina emoționată. Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de aproape un an.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, la Vorbește Lumea.

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare.

Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.” Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter