Monica Davidescu, despre cadoul pe care i l-a făcut Aurelian Temișan de Ziua Femeii: „Am primit o săptămână de muncă și un divorț”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 11:21
Monica Davidescu a mărturisit în cadrul matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, ce a primit cadou de la soțul ei, Aurelian Temișan, de 1 și 8 martie. Dani Oțil a fost surprins de răspunsul actriței. 

Monica Davidescu a fost invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru o prezentare de modă, alături de fiica sa, Dora. Întrebată de Dani Oțil ce a primit de 1 și 8 martie de la soțul ei, Aurelian Temișan, actrița l-a șocat pe prezentatorul TV cu răspunsul ei.

Citește și: Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu în tinerețe

„Ești sigur că vrei să îți spun? Am primit o săptămână de muncă și un divorț” –  a mărturisit Monica Davidescu, potrivit Libertatea.ro.

„Da, o săptămână de muncă pentru că noi lucrăm cu cei mici la cursuri de muzică și vine și el. Și mi-a oferit divorțul anului, adică în final am terminat piesa care așa se numește” – a completat ea.

„Aaaa, deja mă luase inima. Mă și gândeam cum l-a apucat nebunia pe Temi la bătrânețe să divorțeze” – i-a spus Dani Oțil.

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul unei relații de 26 de ani

Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au cunoscut în urmă cu 26 de ani și au împreună nu doar o căsnicie reușită, ci și o fetiță minunată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter