Cum arată meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei perfecte

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 16:48

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase, de succes și apreciate actrițe cu care România se mândrește. V-ați întrebat vreodată cum reușeste să arate atât de bine la cei 42 de ani pe care îi are?

Ei bine, secretul Monicăi stă în stilul de viață sănătos pe care îl adoptă de mult timp. Actrița a renunțat de ani buni la dulciuri, se hrănește cât mai corect posibil și face adesea exerciții fizice – jogging, pilates etc.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu conține multe legume, carne slabă gătită la aburi și fructe proaspete.

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a dezvăluit actrița într-un interviu pentru csid.ro.

Citeşte şi: Monica Bârlădeanu, dezvăluiri din adolescență: „Corpul meu ducea toate abuzurile astea” 

Cât despre o dietă anume la care mai apelează atunci când simte că lucrurile scapă de sub control și kilogramele nedorite încep să-și facă apariția, Monica spune că pentru ea cel mai bine funcționează dieta hiperproteică la care a recurs după o vizită la un medic nutriționist.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc”, a mai adăugat vedeta.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter