Momente emoționante pentru Lidia Buble, de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut Răzvan

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iunie 2017, 13:41
Lidia Buble a avut parte de momente emoționante astăzi, de ziua ei. Răzvan Simion, iubitul ei, împreună cu colegii de la Antena 1, i-au pregătit o petrecere surpriză, ocazie cu care a avut loc și primul sărut în direct la TV între Lidia și Răzvan.

Astăzi, 9 iunie, Lidia Buble împlinește 24 de ani. Răzvan Simion a ținut să marcheze momentul și pe Facebook, printr-o postare care a atras peste zece mii de like-uri.

Lidia a fost foarte uimită și emoționată când a ajuns în emisiunea ”Prietenii de la 11:00” și a fost întâmpinată de o mulțime de vedete Antena 1, iar Răzvan Simion a fost foarte tandru și atent cu ea.

Cântăreața a primit un tort și a suflat în direct în lumânări, alături de invitații surpriză la vederea cărora ea s-a emoționat foarte mult. Pe lângă iubitul ei, Răzvan, la „Prietenii de la 11” au sosit pentru a cânta „La mulți ani” și Dani împreună cu echipa de la „`Neatza”, dar și Raluka, Fuego și Horia Brenciu, care i-a spus Lidiei că are în dar pentru ea o piesă, care va fi lansată în curând.

Surprizele au continuat și cu membrii familiei. Astfel, Lidia a vorbit cu una dintre surorile ei, Estera Buble, care a intrat in direct din Londra prin Skype. Lidiei i-au dat lacrimile când și-a văzut sora, mai ales că cele două nu s-au mai întâlnit de la Crăciun.

Vreau să vă multumesc tuturor! Sunteți minunați!”, a spus Lidia la finalul emisiunii, încă plină de emoții.

Momente emoționante pentru Lidia Buble, de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut Răzvan Momente emoționante pentru Lidia Buble, de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut Răzvan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter