Moment jenant pentru Prințul Harry într-un magazin din SUA. Ce a pățit ducele de Sussex

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 17:48

Prințul Harry și Meghan Markle au trecut printr-un întâmplare jenantă. În timp ce se aflau la cumpărături, pentru a achiziționa un brad de Crăciun, ducele de Sussex a fost confundat de un copil cu un vânzător. Totul s-a petrecut într-un magazin din Santa Barbara, California.

Angajații magazinului i-au primit pe cei doi când, teoretic, nu trebuia să se mai afle niciun client acolo. Însă, în magazin, la momentul respectiv, rămăsese o familie cu un copil. În timp ce Harry și Meghan se uitau după bradul potrivit, copilul a venit alegând spre duce și l-a întrebat dacă lucrează acolo.

Citeşte şi: Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa la primul Crăciun al Reginei fără Prințul Philip

“Noi aveam raionul fără clienți atunci. S-a ocupat agentul lor de pază să-i aducă excat când nu e nimeni, fărăr să fim nevoiți să închidem tot magazinul doar pentru ei. Dar rămăsese o familie printre brazi. Iar copilul lor a venit alergând la Prințul Harry și l-a întrebat dacă lucrează acolo”, a explicat James Almaguer, vânzătorul responsabil în acel raion, conform The Sun.

Fosta iubită a lui Harry, declarații neașteptate despre vremea când formau un cuplu

Modelul britanic Florence St. George a fost iubita Prințului Harry în 2011, timpde câteva luni.

Florence a declarat recent că motivul despărțirii a fost presiunea presei și a paparazzilor care se aflau mereu pe urmele lor. Orice aparițe în public cu Harry era o experiență îngrozitoare pentru Florence, iar tânăra a mărturisit că se simte norocoasă că a ieșit din acea relație.

Citeşte şi: Prințul Harry, momente intime cu un prezentator TV la o petrecere: „Mi-a dat o ‘ventuză’ pe buze!”

“Aproape zilnic apăreau știri noi în presă despre noi, colegii și prietenii mei din școală erau mereu interogați de jurnaliști, iar paparazzi erau mereu la ușa mea

Timpul a trecut foarte repede. A fost terifiant să mă aflu atât de mult în atenția presei. Am luat decizia de despărțire destul de rapid, pentru că nu era ce-mi doream

Jos pălăria pentru acei oameni care pot face față acestui stil de viață, dar eu am simțit că nu pot rezista. Deși, la momantul respectiv am suferit, mă simt norocoasă că relația noastră a fost de scurtă durată”, a povestit Florence, potrivit presei internaționale.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter