Misha a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Connect-R

De Mădălina Manole, pe
Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, însă până de curând absolut nimeni nu a știut despre schimbarea semnificativă din viața celor doi artiști. 

Misha, 27 de ani,  pe numele său real Mihaela Sotrocan, și Connect-R, 36 de ani, Ștefan Mihalache pe numele său, au preferat să fie discreți în privința relației lor și nu au dorit să facă prea multe declarații în acest sens. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Maya, în vârstă de 4 ani. Misha a povestit că, deși s-a căsătorit devreme și la doar 23 de ani a devenit mamă, nu regretă pasul făcut, pentru că totul a venit firesc: „Nu m-am gândit la nimic… Pur și simplu s-a întâmplat. M-am îndrăgostit, eram fericită și am făcut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc.”, – a declarat Misha pentru revista Viva.

Totodată, Misha a povestit că viața sa s-a schimbat după divorțul de Connect-R: Bineînțeles că viața mea s-a schimbat, dar am încercat să-mi canalizez puțina energie pe care o aveam, atât pe Maya, cât și pe carieră, și pot spune că deja încep să mă simt mai bine. Nu e ușor să fii mamă singură, dar nici imposibil… Sunt femei care cresc singure trei-patru copii. (…) Din păcate, nu pot da sfaturi nimănui când vine vorba despre familie și copii.” – a declarat Misha pentru sursa citată.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ două luni, Connect-R a făcut marele anunț despre divorț pe conturile de socializare:„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!  Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări Mulțumim anticipat”, – a scris atunci Connect-R pe pagina sa Facebook.

Citește și – Alice Peneacă și Bobby Păuneascu divorțează

Citește și – Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor Marea Britanie. Decizia a fost surprinzătoare

Sursă foto: Fcaebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter