Raluca Moianu, emoții pentru fiica ei. Ce încercări are Mara de depășit: „Sper din tot sufletul să își găsească drumul”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:32

Raluca Moianu a rămas cu fiica ei după ce și-a pierdut soțul în urmă cu cinci ani. Nu a fost ușor, dar împreună au reușit să lase greutățile în urmă. S-au susținut și au învățat să zâmbească din nou. Acum, vedeta și fiica ei trec iar printr-o încercare, pentru că Mara va da în curând bacalaureatul și se pregătește pentru o carieră în magistratură.

Raluca îi susține din umbră toate aceste trăiri și încearcă să nu îi perturbe drumul. Și-ar dori ca Mara să devină notar, dar lasă această decizie în seama ei.

Raluca Moianu, despre fiica ei: „Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar”

„Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul să nu fie foarte greu, să reușească să intre la facultate. Apoi ca facultatea să nu fie una extrem de grea încât să nu facă față. Sper din tot sufletul să își găsească drumul. Dacă ea are nevoie de sprijin, eu am să fiu acolo. Nu mă amestec, fiindcă sunt deciziile ei, e viața ei”, spune Raluca Moianu pentru UNICA.RO.

„Nu a adus niciun băiat acasă să mi-l prezinte în mod oficial”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Chiar dacă astăzi au o relație frumoasă și legătura lor a fost zdruncinată, la un moment dat, de anumite încercări.

„Întotdeauna există, mai ales în pre-adolescență. Am depășit cumva etapa. Pe la 13, 14 ani e o perioadă dificilă, fiindcă ei sunt încă mici, dar se cred mari, iar deciziile pe care le ia un părinte nu sunt întotdeauna populare. Atunci e complicat. Am depășit momentul, are 18 ani. E mare deja și mă scoate la cafea”, susține Raluca Moianu pentru UNICA.RO.

Mara nu a adus până acum niciun băiat acasă, pentru că studiile o acaparează, dar lucrurile se pot schimba oricând „Deocamdată, ea așa într-o perioadă în care învață pentru facultate. Dar să vedem atunci. Nu a adus niciun băiat acasă să mi-l prezinte în mod oficial, vă spun atunci”, spune Raluca.

Citeşte și: Ce relație are Raluca Moianu cu fiica sa:„Parentingul nu este un lucru ușor, trebuie să îți înțelegi copilul”

Raluca Moianu: „Viața toată are momente grele”

Chiar dacă viața a încercat-o din greu și i-a răpit sufletul drag, Raluca Moianu are convingerea că optimismul e arma la care poți să apelezi și în momentele complicate.

„Viața toată are momente grele. E important să știm că putem să le depășim, să facem rost de atâta putere din interior, încât să luptăm cu orice greutate. Cred că găsim în interiorul nostru resurse să privim cu bucurie și cu optimism ziua de mâine”, mai spune ea.

Citeşte și: Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, la 5 ani de la moartea fostului soț: „A fost foarte complicat”

Cum se menține în formă la 53 de ani

Prezentatoarea are convingerea că dacă privești cu optimism și cu bucurie viața, zi de zi, asta se vede și pe fața ta. „E adevărat că tinerețea vine din interior. În rest, o alimentație echilibrată, un pic de sport și cât mai puțin stres. Dacă puteți să evitați să vă stresați din orice, cred că asta ajută. Și să accepți că mai ai câte un rid și nu mai ești perfectă. Și nu mai ai 20 de ani.

Sunt o persoană care știe să facă haz chiar și de necaz. Optimism, umor, bună dispoziție, toate astea contează”, explică vedeta.

Citeşte și : Anunțul făcut de Raluca Moianu la cinci ani de la moartea soțului. „Mara o să fie de acord!”

Citeşte și: Ultima promisiune făcută de Raluca Moianu fostului soț: „A murit acasă, lângă mine”

Raluca Moianu nu respinge ideea unui alt mariaj

Raluca Moianu are convingerea că la un moment dat va mai da o șansă iubirii, dar lasă timpul să curgă până atunci. „Cred, în general, în căsătorie. Am fost căsătorită foarte mulți ani. Depinde foarte mult de situație și de omul pe care îl întâlnești. Deocamdată nu am noutăți în direcția asta”, mărturisește Moianu. Ce gen de bărbat și-ar dori lângă ea? „Un gentleman”, spune vedeta.

Foto: Facebook, captură video Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter