Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 09:58

Mirela Vaida (39 de ani) a dezvăluit în ediția din 7 aprilie 2021 a emisiunii „Acces Direct” că a fost urmărită de o mașină până în parcarea platoului TV. Prezentatoarea de televiziunea este extrem de precaută din cauza incidentului petrecut în luna martie.

În timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din ziua de 19 martie 2021, Mirela a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Luni, 22 martie, prezentatoarea TV a depus plângere penală împotriva agresoarei.

Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

Update:

Bărbatul era, într-adevăr, fotograful unei publicații mondene din România. Mirela a dezvăluit că atunci când și-a rugat colegii să verifice șoferul, bărbatul a plecat grăbit. Ulterior, prezentatoarea a primit un telefon în care i s-a confirmat că era vorba de un paparazzo.

„Vorbim și despre ce mi s-a întâmplat mie, cu două ore în urmă, când am ajuns la redacție, pentru că odată ce am trecut pe lângă moarte, sunt extrem de suspicioasă. Sunt atentă la toate mașinile care mă urmăresc, lucru pe care astăzi l-am văzut mai evident decât oricând.

O mașină care de pe DN1, din afara Bucureștiului, și până aici, deși eu am mai făcut o escală și am mai zăbovit, a fost pe urmele mele. Lucrul ăsta nu mă poate liniști”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, potrivit Spynews.

„M-ar liniști un singur lucru. Dacă aș afla că acest bărbat e un paparazzo și că își face treaba. Până la urmă, e o chestie asumată, ziarele trebuie să trăiască, la fel ca televiziunile. (…)

Treaba lor. Pot să înțeleg treaba asta, pentru că lucrez în media. Îmi asum că sunt persoană publică, apar zilnic la TV, deci nu mă deranjează atâta timp cât nimeni nu mă deranjează”, a mai transmis ea.

Citește și:

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut un complice

Fiul cel mare al Mirelei Vaida a văzut imaginile cu agresiunea din platoul „Acces Direct”

„Dar, dacă acest bărbat nu e paparazzo, atunci e o problemă. Pentru că pot să conectez în mintea mea că poate avea o legătură faptul că o mașină mă urmărește cu ce mi s-a întâmplat aici în platou.

O să dăm câteva imagini, colegii le scot de pe camerele de supraveghere. O să le discutăm puțin mai târziu și în prezența avocatului. Dacă ne puteți da detalii despre posesorul mașinii, ne-ați ajuta foarte mult. Recunosc că sunt agitată”, a încheiat Mirela.

După ce a fost imobilizată de mai mulți bărbați din echipa de producție, agresoarea Mirelei a continuat să spună că vrea să „o omoare”. Aceasta a fost identificată și este o femeie a străzii în vârstă de 40 de ani, originară din Iași.

Cum a pătruns agresoarea Mirelei Vaida în platoul „Acces Direct”

De la polițiști, Mirela Vaida a înțeles că femeia fusese cu o săptămână înainte de atac externată din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia după ce fusese diagnosticată cu retard.

Platoul emisiunii „Acces Direct” se află într-un fost cinematograf, la parterul unui bloc de 10 etaje. Femeia a pătruns în incintă pe o ieșire de Urgență.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter