Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte de peste 10 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 ianuarie 2022, 14:42

 Pe 19 septembrie, Mirela Vaida (39 de ani) și soțul său, Alexandru Vaida au împlinit 12 ani de mariaj. Cei doi se cunosc din 2005, iar în 2009 au decis să-și lege destinele în mod oficial, pentru a-și întemeia o familie.

Într-un interviu recent, prezentatoarea de la “Acces Direct” a dezvăluit care este secretul unei căsnicii durabile și fericite.

“Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă. Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi”, a mărturisit vedeta de televiziune, pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Mirela Vaida a ales numele celui de-al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie”

Citeşte şi: Cum arată vila de vacanță a Andreei Marin

Citeşte şi: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Mirela Vaida a mai precizat că ambii parteneri trebuie să contribuie în mod egal în buna desfășurare a unei relații de cuplu.

„Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a adăugat vedeta.

Mirela Vaida și soțul ei au împreună trei copii: Vladimir (4 ani), Tudor (2 ani) și Carla (5 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter