Mirela Vaida, revoltată de decizia procurorilor în cazul femeii care a atacat-o: „Chiar nu se sesizează nimeni?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 14:20

Mirela Vaida a transmis un nou mesaj prin care le cere autorităților să i se facă dreptate în cazul femeii care a atacat-o, acum câteva luni, în platoul de la „Acces direct”.

Amintim că la jumătatea lunii martie, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, în timp ce prezenta subiectele zilei pe platoul de filmare al emisiunii “Acces direct”. Agresoarea a aruncat înspre prezentatoarea de la Antena 1 cu un pietroi, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Sunt în stare de șoc, fac eforturi să nu cedez. După cum vedeți, ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi care trebuia să fie în capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc, realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi termite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje. A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit. Îmi este teamă”, povestea Mirela Vaida , după incident.

Citeşte şi: De ce primește Mirela Vaida mai puțini bani la „Acces Direct” decât fosta prezentatoare, Simona Gherghe

Citeşte şi: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

Citeşte şi: Speak și Ștefania au implinit patru ani de relație: „Nu ne așteptam să ajungem până aici”

Citeşte şi: Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

Atacatoarea Mirelei Vaida are vârsta de 50 de ani, este din Iași și are probleme psihice. În urma incidentului, vedeta de televiziune a depus o plângere penală împotriva agresoarei, a făcut și o contestare a încadrării faptei, iar acum femeia respectivă este cercetată pentru tentativă de omor.

Mirela Vaida este nemulțumită de decizia procurorilor care consideră că femeia agresoare nu ar fi vrut, de fapt, să-i facă rău, și a transmis un nou mesaj prin care se declară revoltată de atitudinea procurorilor privind acest caz.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter