Mirela Vaida, în costum de baie pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii prezentatoarei de la „Acces Direct”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 15:38

Mirela Vaida (39 de ani) și-a petrecut sărbătorile pascale împreună cu familia departe de meleagurile românești. Prezentatoarea de la “Acces Direct” a fost pentru câteva zile în Egipt, unde s-a bucurat din plin de soare și de frumusețile locale.

Vedeta de televiziune postat în mediul online diverse fotografii din mini-vacanța de Paște, iar printre ele se numără și imagini cu ea într-o ipostază pe care nu o vedem des, în costum de baie.

Pozele sale în ținuta de plajă i-a încântat pe fani, adunând aproape 16 mii de aprecieri și multe mesaje frumoase și complimente din partea acestora.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. : „Agresivitatea în cuplu nu trebuie tolerată”

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Citeşte şi: Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul transmis de artistă

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

„Foarte frumoasă!”, „Superbă doamnă”, „Wow, te-ai bronzat frumos!!! Hai, te așteptăm la Acces Direct, că tu ești moderatoarea perfectă pentru emisiunea asta!!! 🔥”, „Bună dimineața! Ce bine arăți în costum de baie 😍😍💋💋💋” sau „Sexi doamnă!”, sunt doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor Mirelei.

Ce făcea Mirela Vaida înainte să devină celebră

Astăzi este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, dar puți sunt cei care știu că înainte de a ajunge faimoasă în rândul publicului telespectator, Vaida a făcut parte dintr-o trupă etno de fete, intitulată „D’Or”.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida într-un interviu mai vechi.

Vezi pozele cu Mirela Vaida în costum de baie în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter