Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea mi-a făcut poza”

De Mădălina Manole, pe
Mirela Vaida a publicat o fotografie în care apare goală în cadă și a creat o adevărată isterie în mediul online. Vedeta a mărturisit că cea care a surprins-o în ipostaza intimă este întocmai soacra sa.

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, și-a adus soacra în București pentru a o ajuta cu creșterea celor trei copii, având în vedere că îndrăgita prezentatoarea s-a întors în televiziune, la cârma emisiunii „Acces Direct”. Tot în emisiunea pe care o prezintă, Mirela Vaida a explicat și povestea fotografiei cu ea în cadă care a șocat fanii de pe rețelele sociale: „Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două.

Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea mi-a făcut poza”

Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită? Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă? Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, – a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.

Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea mi-a făcut poza”

Mirela este căsătorită  cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume. Cei doi au împreună trei copii și o căsnicie demnă de toată lauda.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter