Mirela Stelea: Care sunt cele mai stilate vedete din România

Designerul Mirela Stelea ne spune care sunt, în opinia ei, cele mai stilate vedete feminine din România. Iată pe cine a ales!
Mirela Stelea este renumita atat pentru creatiile sale vestimentare apreciate in tara si peste hotare, cat si pentru aparitiile sale elegante de la evenimentele mondene. Este un fin observator al stilului vedetelor din Romania şi, intrebata care sunt cele mai elegante aparitii, Mirela a declarat: “Imi place foarte mult de Monica Barladeanu. Pe langa faptul ca este foarte frumoasa si ca emana un mister magnetizant, are tot timpul aparitii extrem de elegante la evenimentele la care este invitata. Cred ca orice ar imbraca i-ar veni bine.”
mirela stelea, ileana lazariuc, anastasia lazariuc

La fel considera de despre Ileana Lazariuc, pe care o catalogheaza drept una din cele mai frumoase femei din Romania.

Ileana este minunata! Este chiar din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea timpului. Nu mi-a venit sa cred cat de bine arata atunci cand a sosit la evenimentul de lansare a colectiei mele. I-am urmarit stilul vestimentar de-a lungul timpului si nu imi amintesc sa fi dat vreodata gres cu ceva!”, spune designerul.

Mirela include pe lista sa de vedete elegante si pe Andreea Marin BanicaMihaela RadulescuAmalia NastaseCamelia SucuOana CuzinoGeanina Iliessi Diana Sucu.

“Fiecare este frumoasa in felul ei si se imbraca conform stilului personal. Nu putem cataloga in functie de un anume criteriu. Pe langa hainele de calitate, adecvate siluetei, conteaza enorm modul in care le porti atitudinea. Iar vedetele amintite de mine stiu acest lucru! Cu siguranta exemplele pot continua, insa acestea au fost primele care mi-au venit in minte!”, declara Mirela Stelea.

Mirela Stelea a lansat recent colectia The New Little Black Dress, noul showroom in care este inclus si atelierul sau, precum si magazinul online pe pagina sa oficiala de Facebook. Colectia The New Little Black Dress contine rochii de cocktail din matase, dantela, catifea si material paietat, astfel create incat sa se potriveasca aproape oricarui tip de eveniment si silueta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter