Sorana Cîrstea, prima reacție după ce Țiriac Jr. ar fi flirtat cu fosta soție pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 12:50

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac (Țiriac Jr.), fiul fostului jucător de tenis Ion Țiriac, s-au separat în anul 2017, după 8 ani de căsnicie. Fostul cuplu are împreună doi fii, Alexandru și Nicholas. Ileana Lazariuc s-a retras din lumea mondenă în urmă cu câțiva ani, alegând să se dedice întru totul familiei sale.

După divorțul de Ileana, Țiriac Jr. a format un cuplu cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Recent, afaceristul a „flirtat” în mediul online cu fosta soție.

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce Țiriac Jr. ar fi flirtat cu fosta soție pe Instagram

La Insta Story, Ileana a publicat o fotografie surprinsă în timpul căsniciei cu Alexandru. În dreptul postării, fostul model a scris: „Când tu ești centrul universului lui. «Mai în dreapta și zâmbește», a spus. «Lumina soarelui te avantajează mai mult din unghiul ăla»”.

„Am vrut să prind apusul în părul tău”, a reacționat afaceristul. „A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a replicat Ileana. Postarea pare să fi fost o glumă, în imagine, alături de Ileana, Alexandru surprinzând alte trei tinere în costum de baie.

Despre Cîrstea și Țiriac Jr. se zvonise că se vor căsători, după ce, anul trecut, sportiva a fost surprinsă purtând o bijuterie similară unui inel de logodnă. Ilie Năstase, unul dintre apropiații familiei Țiriac, a declarat că el nu știe nimic despre un asemenea posibil eveniment.

După schimbul de replici dintre Ileana și Alexandru, Sorana a postat la Insta Story o fotografie cu un cavaler medieval în armură, alături de textul: „Un războinic rămâne un războinic! Un războinic poate părăsi câmpul de luptă, dar câmpul de luptă nu-l părăsește niciodată pe războinic!”.

Apoi, Cîrstea a postat un videoclip cu ea de la reluarea antrenamentelor pentru participarea la turneele pe iarbă ale sezonului și la Wimbledon.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Fotografie virală cu Ion Țiriac transformat în om al străzii pentru o cauză umanitară

Anastasia Lazariuc, despre divorțul fiicei sale: „Am încercat să o încurajez”

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre. Ne-am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate”, au declarat Ileana și Alexandru în 2019.

„Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim. Vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private. Aceasta este singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au încheiat.

La sfârșitul lunii august a anului 2009, Ileana Lazariuc, atunci în vârstă de 27 de ani, și Alexandru Ion Țiriac, atunci în vârstă de 33, s-au căsătorit în biserica din Satnoieni, județul Călărași. Ceremonia religioasă a avut loc la doar câteva luni de la cununia civilă a cuplului din Monte Carlo.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter