Mira, mușcată de câinele lui Dorian Popa. „Mă doare foarte tare”

De Unica.ro, pe

Mira (26 de ani) și Dorian Popa (33 de ani) au filmat recent un promo împreună. La filmări, actorul și-a adus și animalul de companie, câinele lui, Cheluțu. După un timp de acomodare, când vloggerul și-a lăsat cățelul din brațe, acesta a sărit pe solistă și a mușcat-o de picior. Mira a rămas cu o vânătaie și cu mai multe zgârieturi.

Mira, mușcată de câinele lui Dorian Popa. „Mă doare foarte tare”

„Astăzi am filmat unul dintre cele mai tari battle-uri cu una dintre cele mai talentate cântărețe. Batlle-ul s-a transformat în ceva real în momentul în care Cheluțu a atacat din nou. Doamne, cum se vede pe Instagram! Ne cerem scuze, Mira”, a spus Dorian Popa în mediul online. Ulterior, Mira a oferit un update și fotografii cu rana. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Ieri am filmat ceva cu Dorian și a venit cu Cheluțu. La un moment dat, după mult timp, după ce ne împrieteniserăm aparent, i-a dat drumul din brațe și a sărit direct pe piciorul meu și m-a mușcat. Norocul este că nu mi-a dat sângele.

M-am înnegrit foarte tare și mă doare foarte tare, dar iubesc animalele, așa că e ok. Partea amuzantă e că niciodată nu am fost mușcată de niciun câine și am zis: «Măcar bine că m-a mușcat un câine vedetă!». Nu putea să mă muște orice câine prima dată”, a glumit artista pe Instagram.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Mira și iubitul ei, toboșarul Andrei Ivan?

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

Dorian Popa, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

În mai 2021, Mira a lansat ultima piesă de pe albumul MiraDivina, „Zi Merci”. „Și, oficial, cu acest videoclip închei albumul MiraDivina pentru care vă mulțumesc că mi-ați fost alături. Abia aștept să vă iau în aventura următorului album, care va fi format doar din COLABORĂRI ♥️ Love u”, scria Mira cu două luni în urmă, pe YouTube.

Mira și iubitul ei, toboșarul Andrei Ivan, formează un cuplu de aproape 2 ani. „Mi-am făcut trupă și căutam inițial o chitară și chitara bass s-a transformat într-o tobă. Inițial, când ne-am cunoscut, nu am avut nicio treabă. Lumea nu ne crede.

Nu am avut nicio chestie din-aia de la început. Am fost prieteni și am rezonat foarte bine ca prieteni. La un moment dat, nu știu cum, s-a întâmplat. Nu e nimic așa. (…) Și la el la fel. Eu sunt mai vulcanică. Eu sunt olteancă. Sunt mai guralivă”, a povestit Mira, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter