Mihai Mitoșeru a divorțat azi. Primele declarații după ce a semnat actele

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 13:45
Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat astăzi. Cei doi au semnat actele la notar și și-au spus, în mod oficial, adio după o relație care a durat 13 ani.

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 44 de ani, a fost surprins de paparazii wowbizz în fața biroului notarial unde urma să semneze actele de divorț. Prezentatorul Kanal D era vizibil emoționat, însă în sensul negativ și dureros al situației, momentele nefiind deloc ușoare pentru el, iar asta reiese și din prima declarație pe care a dat-o: ”Vă dați seama cum mă simt. Dacă am plâns la nuntă, vă dați seama ce simt acum… E nasol”, – a declarat Mihai Mitoșeru pentru wowbizz.ro.

Mihai Mitoșeru a divorțat azi. Primele declarații după ce a semnat actele

Mihai Mitoșeru și Noemi nu mai locuiau împreună de peste 3 luni, Noemi mutându-se la mama sa. Distanțarea aceasta putea aduce și o împăcare între cei doi, fanii încă sperând la asta, însă astăzi totul a fost spulberat: cei doi au divorțat. Prezentatorul Kanal D a făcut anunțul despărțirii pe pagina sa de Facebook și, totodată, acesta a explicat și care sunt motivele care au condus, încet și sigur, la divorț.

Mihai Mitoșeru a divorțat azi. Primele declarații după ce a semnat actele

Mihai Mitoșeru a mai trecut printr-o despărțire dureroasă, tragică și absolut deloc voită, atunci când, în urmă cu 19 ani, logodnica sa și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de mașină.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter