Mihai Mărgineanu a avut COVID-19: „Mi-a fost rău și nu mi-a plăcut”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 10:52
Mihai Mărgineanu s-a întors din vacanță și a mărturisit că a avut COVID-19. Acesta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde le-a împărtășit fanilor ce simptome a avut și cum a reușit să scape de virusul SARS-CoV-2. 

Mihai Mărgineanu (51 de ani) a povestit pe rețelele de socializare că atât el, cât și soția sa, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 chiar înainte de a pleca cu în vacanță, în luna aprilie a acestui an. Artistul a povestit că a făcut o formă ușoară a bolii, dar că a mers imediat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș pentru o evaluare.

„În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!”, a dezvăluit artistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Un nou vaccin anti-COVID-19 ar putea fi disponibil până la finalul anului

Dana Budeanu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Nu mă voi vaccina”

O femeie care a ascuns că are COVID-19 și-a îmbolnăvit și ucis întreaga familie

Studiu: anticorpii dobândiți de vindecarea de COVID-19 durează până la opt luni

Mihai Mărgineanu, despre experiența COVID-19: „M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile”

Mihai Mărgineanu a mărturisit că a avut și momente în care s-a simțit rău, dar cu un tratament adecvat, odihnă și bună dispoziție, a reușit să le depășească, după care a plecat în vacanță alături de familie.

„După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică Ea (că și Ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nost’. A fost frumos și cu succes!”, a completat acesta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter