Albu şi Prigoană: Minune de Paşte, sau strategie de marketing?

De Diana Zagrean, pe

Sezonul despărţirilor din showbiz s-a încheiat. Tot mai multe celebrităţi care până de curând se bălăcăreau în direct par să îngroape securea războiului. Printre ei, două mari surprize: furtunosul cuplu format din Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi mai puţin experimentatul cuplu într-ale divorţurilor: Mihai şi Iulia Albu. Să fie o minune de Paşte sau o strategie de marketing bine pusă la punct?

Bahmu şi Prigoană reloaded: Seria 5 a serialului s-a lansat de Paşte

Acum nouă luni puneau capăt celui de-al patrulea mariaj, cu scandal, vorbe grele, acuzaţii i lacrimi.
De la discuţii despre hainele din piaţă versus haine couture şi banii care i-au cumpărat, discuţii despre cine când se ocupă de copii, la conturi din bancă, vizite în străinătate şi apariţii delicioase alături de noile achiziţii amoroase, cei doi nu s-au dat în lături de la nimic.
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană ne-au obişnuit cu stilul furioso-pasional încă din 2003, de la primele divorţuri şi împăcări.
Albu şi Prigoană: Minune de Paşte, sau strategie de marketing?
Cam aşa le-au mers şi afacerile, respectiv contractele: până la urmă, de ce să investeşti bani într-o campanie politică, la care românii sunt adesea reticenţi, sau să îţi depui CV-ul pe la televiziuni, în speranţa unei colaborări? Dacă te cheamă vedetă celebră pentru divorţuri şi nunţi, poţi oricând apela la această metodă eficientă.
Din august 2012, de când şi-au anunţat noua separare, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu au făcut decât să adune capital de imagine.
Citeşte mai multe despre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană în Saturnia: Din războiul Bahmu versus Prigoană câştigă… stelele verzi
Lumea s-a aliat cu Adriana Bahmuţeanu pentru că „e fată deşteaptă şi a muncit greu să ajungă unde este acum”, în timp ce alţii au trecut de partea lui Prigoană, „că e şi el om, nu doar parlamentar şi ia uite ce a păţit cu nevasta”.
Cu alte cuvinte, scandalul şi certurile care au urmat celui de-al patrulea divorţ le-au adus Adrianei Bahmuţeanu şi lui Silviu Prigoană apariţii în presă, la televizor, unde cei doi s-au întrecut în declaraţii şocante, dezvăluiri nemaipomenite din trecutul lor amoros, dar şi multă simpatie din partea publicului.
Acum, Adriana Bahmuţeanu se poate lansa lejer într-o nouă emisiune, în afacerea ei cu haine sau în cine ştie ce nouă investiţie de succes. Publicul e la curent cu viaţa ei personală şi a văzut-o trecând prin multe în ultimul an.
Albu şi Prigoană: Minune de Paşte, sau strategie de marketing?
Pe de altă parte, alegerile nu sunt tocmai departe şi Silviu Prigoană nu este doar un politician de succes, ci şi om de afaceri prosper. Cum să-ţi meargă prost când ai apariţii zilnice în presa naţională şi toată lumea se întreabă ce mai faci?
Mesajul trimis de Silviu Prigoană prietenilor de Paşte a fost scurt, clar şi la obiect: „Multe salutări de la noi. Familia Prigoană reîntregită”. Saga Prigoană-Bahmu a reînceput!
Citeşte mai departe, pe pagina următoare, despre divorţul şi împăcarea dintre Mihai Albu şi Iulia Albu.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter