Mihai Constantinescu ar fi împlinit 76 de ani. Ce spune Simona Secrier la 3 ani de la moartea artistului: „Rămâne un gol pe viață”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Miercuri, 04 ianuarie 2023, 12:10

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București, și a încetat din viață în urmă cu trei ani. Soția artistului, Simona Secrier, a mărturisit că doar munca o ajută să mai uite de moartea acestuia.

Mihai Constantinescu ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Simona Secrier, soția artistului, a povestit în cadrul unui interviu că îi este foarte greu să accepte faptul că artistul nu mai este printre noi.

Ce spune Simona Secrier la 3 ani de la moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. La mai bine de trei ani de la moartea acestuia, soția sa le-a povestit celor de la Fanatik cum își sărbătorea Mihai Constantinescu ziua de naștere, dar și faptul ca s-a afundat în muncă, pentru a putea umple golul lăsat de moartea acestuia.

„Când nu cânta, pentru că pe 4 ianuarie avea cântările de după Revelion și era foarte supărat că nu găsea pe nimeni să petreacă cu el, stăteam acasă. În ziua aia primea sute de telefoane, nici nu puteam să vorbesc cu el. Își mai invita prietenii, dar în ultima perioadă plecam împreună, singuri la o cabană sau într-un hotel la munte”, a spus Simona Secrier pentru Fanatik.

Simona Secrier: „Când nu muncesc, mă gândesc în fiecare minut la el”

Soția artistului a povestit faptul că munca a ajutat-o foarte mult în toată această perioadă pentru a putea să mai uite, din când în când, faptul că și-a pierdut marea dragoste.

„Sunt 3 ani și 2 luni de când a plecat, nu știu când au trecut și nu știu nici de ce au trecut. Rămâne un gol pe viață și dorul asta crește odată cu numărul zilelor, lunilor și anilor, dorul nu se estomptează. Durerea se transformă într-un dor imens. Pe mine m-a ajutat munca, este binefăcătoare, gândurile se canalizează în altă direcție, dar când nu muncesc mă gândesc în fiecare minut la el”, a mai spus Simona Secrier.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier, o poveste de iubire interzisă

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au fost împreună peste 20 de ani și s-au căsătorit în anul 2017. Deși pe cei doi îi desparte o diferență de vârstă de 24 de ani, s-au înțeles mereu foarte bine, iar artistul a vorbit frumos despre soția sa în repetate rânduri. 

„Relația noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înțelepciune și înțelegere. Când fluturașii încep să zboare și vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o ființă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aș vrea să fie mai acidă”, spunea în trecut Mihai Constantinescu.

Simona Secrier: „Ne-am asumat riscul că părinții mei vor spune nu”

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe altul. A fost o decizie rațională să rămânem împreună, ne-am asumat riscul că părinții mei vor spune nu, pentru că eu eram mai tânără. Am știut că îl iubesc atunci când el m-a ales pe mine. Îndrăgostită am fost tot timpul de el, dar atunci am simțit că eu sunt aleasa. Vreau să îi mulțumesc pentru tot frumosul dăruit în cei peste 25 de ani pământeni și după, deoarece el este îngerul meu de lumină”, a mai mărturisit soția lui Mihai Constantinescu.

Relația lor a fost una extrem de solidă, iar artista i-a fost alături cântărețului până la final. Pe 29 octombrie 2019, inima lui Mihai Constantinescu a încetat să mai bată. Cântărețul avea 73 de ani și suferise în ultimele luni de viață mai multe stopuri cardio-respiratorii și o hemoragie cerebrală.

După ultimul stop cardio-respirator, din 13 mai 2019, artistul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București și a fost operat, la începutul lunii iunie. Artistul a stat intubat, la Terapie Intensivă, până la momentul decesului.

Care era cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a rămas cu o mare neîmplinire și durere în suflet, sentimente pe care și le-a exprimat cu regret de nenumărate ori de-a lungul anilor. Artistul își dorea o fetița și a suferit foarte mult din cauza faptului că nu a avut nici un copil.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter