Simona Secrier, noi declarații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 25 iulie 2019, 16:05
Simona Secrier, partenera de viață a lui Mihai Constantinescu, a făcut noi declarații despre starea de sănătate a artistului. Reamintim că acesta a suferit un stop cardio-respirator pe data de 13 mai și de atunci se află internat la Spitalul Floreasca, pe secția de terapie intensivă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este un adevărat luptător, conform declarațiilor pe care soția sa le-a făcut astăzi: „Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (…) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai să se facă bine. (…) Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. (…) Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai,”a mărturisit Simona Secrier pentru România TV.

Mihai Constantinescu si simona secrier

“Iubirea pentru Mihai este singura care mă ține și îmi dă putere. În sufletul meu este iubire, este soare, este lumină, așa cum îi place și lui Mihai.”, a mai spus Simona Secrier.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter