Mihai Constantinescu, noi informații despre starea sa de sănătate

De Mădălina Manole, pe
Mihai Constantinescu se află în comă de 105 zile, iar starea lui de sănătate nu pare să se îmbunătățească. Cu toate că au existat episoade de ameliorare, situația continuă să fie critică, iar medicii rezervați în declarații.

Mihai Constantinescu este internat în continuare la Spitalul Floreasca, monitorizat permanent de aparate și medici. Apropiații nu contenesc să se roage pentru o minune, însă, conform unor surse din anturajul artistului, familia a început deja să se obișnuiască cu ideea: Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”.

Mihai Constantinescu pare să-și fi presimțit sfârșitul având în vedere cp artistul și-a pregătit locul de veci încă de la finele anului trecut: “Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, – a declarat un apropiat al familiei pentru cancan.ro.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter