Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit: ”A reușit să se ridice”

De Mădălina Manole, pe
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit simțitor în ultimele zile. Artistul a reușit să mănânce singu și să facă mișcare.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Floreasca. După ce în mediul online a circulat vestea că artistul ar fi murit, reprezentanții instituției au oferit pentru prima dată o declarație oficială cu privire la starea sa de sănătate a lui Mihai Constantinescu, care este în continuă evoluție: ”Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi.

Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter