„Mihai Constantinescu este în viață!”. Reacția Spitalului Floreasca

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 12:31
„Mihai Constantinescu este în viață!”, au anunțat reprezentanții Spitalului Floreasca, după ce, vineri dimineață, au apărut mai multe zvonuri conform cărora îndrăgitul artist ar fi murit.

Anunțul privind starea de sănătate a lui Constantinescu a fost făcut de medicul Bogdan Oprița pentru ziarul Libertatea.

Este o știre falsă la momentul acesta. Este în viață. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soția domnului Mihai Constantinescu a decis să nu dăm mai multe detalii”, a afirmat dr Oprița, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca.

De asemenea, Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București a declarat pentru aceeași sursă că starea de sănătate a artistului evoluează spre bine.

Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii”, a afirmat Monica Pop.

Mirabela Dauer a reacționat și ea la vestea privind presupusul deces al lui Constantinescu.

Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta! Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim!”, a scris artista pe contul ei de Facebook.

Mihai Constantinescu se află internat în spital din luna martie a acestui an, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântărețul a fost găsit inconștient de soția sa care a sunat la numărul de urgență 112. Constantinescu se afla deja în stop cardio-respirator de 10 minute și a mai fost resuscitat timp de 20 de minute. A fost transportat apoi la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a mai suferit un stop cardio-respirator și i-a fost indusă coma.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter