Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea sa de sănătate. Artistul ar putea suferi o hemoragie cerebrală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 02 iulie 2019, 14:06
Mihai Constantinescu se află înternat în continuare la Spitalul Floreasca, împlinindu-se astfel 50 de zile de când artistul este în comă.

Mihai Constantinescu este ținut în viață de aparate, iar medicii sunt rezervați în declarații și se feresc să facă pronosticuri cu privire la starea sa de sănătate. Cu toate acestea, jurnaliștii România Tv au reușit să afle noi detalii despre artist. Potrivit acestora, ar fi o adevărată minune ca Mihai Constantinescu să-şi revină din comă, însă dacă acest lucru se va întâmpla, șansele ca artistul să ducă o viață normală în continuare sunt foarte mici, mai exact 1%.

În plus, medicii de la Spitalul Floreasca au concluzionat că dacă-și va reveni din comă există riscul major ca Mihai Constantinescu să sufere o hemoragie cerebrală, iar aceasta ar putea fi fatală stării sale în acest moment.

Prieteni, colegi şi admiratori ai lui Mihai Constantinescu au fost să doneze sânge pentru artist la centrul de transfuzii din incinta Spitalului de Urgenţă Floreasca: ”Se donează sânge indiferent de grupa sanguină la spitalul Floreasca, centrul de transfuzii. Specificaţi pentru cine donaţi! Vă mulţumesc din suflet!”, – spunea recent soţia artistului, Simona Secrieri.

Totodată, artiștii și toți cei care îl îndregesc pe Mihai Constantinescu și-au reunit puterile prin rugăciune pentru a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a acestuia: ”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, – a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu recent.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter