Mihai Bendeac, nemulţumit de fundul unei concurente. Vezi de ce!

De Unica.ro, pe

Când vine vorba de stiluri de dans, dansul brazilian ar trebui să fie cap de afiş în preferinţele domnilor având în vedere mişcările extrem de senzuale şi frumoasele domnişoare de la Rio de Janeiro.
De Brazilia şi mai ales de fetele de acolo s-a declarat fascinat şi juratul România Dansează, Mihai Bendeac, iar apariţia pe scena supershowului a unor astfel de concurente ar trebui să capteze atenţia tuturor. A făcut-o Roxana Chiperi, instructoarea de fitness care a încântat publicul cu un “altfel de dans brazilian”, primind vot unanim de trecere şi promisiunea lui Bendeac că dacă va câştiga concursul se vor căsători, iar duminica aceasta va veni rândul Svetlanei să încerce să-i cucerească pe cei trei juraţi cu un dans de samba.
Într-o ţinută foarte sexy cu pene, frumoasa concurentă a urcat pe scenă, însă, la finalul dansului, a fost întâmpinată de Mihai Bendeac cu un comentariu şoc. Ochiul critic al unui fascinat de dans brazilian a observat că fesele nu se potriveau cu samba.
E un teritoriu unde mă simt oarecum acasă. Eu sunt fascinat de ceea ce înseamnă Brazilia, ce înseamnă fetele din Brazilia. Îmi place de tine din cap până-n picioare, însă fesele tale nu se potrivesc cu acest stil de dans. Crede-mă! Fetele care dansează acest stil de dans, unele dintre ele se îngraşă special pentru acest lucru. Pun mai mult în zona respectivă tocmai pentru că participă la acel carnaval şi fac acest stil de dans” i-a spus Mihai Bendeac.
Chiar în aceeaşi ediţie, Mihai Bendeac a găsit şi persoana potrivită din acest punct de vedere pentru un dans brazilian: Anamaria, o studentă la filosofie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter