Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: „Mi-a schimbat întreaga garderobă”

De Mădălina Manole, pe
Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, a ajuns în finala concursului care își dorește să desemneze cel mai stilat bărbat al anului 2017 și, implicit, cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume, acesta concurând cu Keanu Reves, Tom Cruise, Ryan Gosling, Lionel Messi, Justin Trudeau și mulți alții.

Mihaela Rădulescu are motive bine întemeiate să-și susțină iubitul, deoarece diva este chiar stilistul care, de aproximativ trei ani, se ocupă atent de imaginea lui Felix Baumgartner. Mândru peste măsură de partenera sa de viață, cel mai rapid om de pe pământ, a povestit presei internaționale că cea care se ocupă de înfățișarea sa nu este, așa cum mulți ar avea tendința să creadă, un designer sau un stilist celebru, ci tocmai iubita sa.

Mihaela radulescu si felix Baumgartner

Am fost mereu atent cu aparițiile mele pe covorul roșu, dar, sincer, am început să apreciez și să înțeleg moda de când am întâlnit-o pe iubita mea, Mihaela. Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă. Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar… Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil. Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac. Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online. – a povestit Felix Baumgartner pentru site-ul care promovează concursul de modă și stil.

Mihaela radulescu si felix Baumgartner

Cei care îl susțin îl pot vota până la sfârșitul lunii, celebrul sportiv austriac încurajându-și fanii pe rețelele de socializare într-un mod haios: „Asta e chiar amuzant. După atâția ani în care am purtat tot felul de costume de pilot, costume spațiale, costume de raliuri și alte costume, m-au nominalizat pe mine la cel mai stilat bărbat al anului 2017. La naiba, să ne distrăm, dar am nevoie de voturile voastre pentru a câștiga această bătălie”.

Citește și – Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu în vârstă de 14 ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter