Mihaela Rădulescu propune măsuri suplimentare de protecție împotriva coronavirusului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 11:15
Mihaela Rădulescu a propus câteva măsuri suplimentare de protecție împotriva coronavirusului, măsuri pe care nimeni nu le-a luat în considerare până acum.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 50 de ani, sfătuiește oamenii să nu intre în panică, ci să încerce să adopte niște obiceiuri simple, care i-ar putea ajuta să prevină îmbolnăvirea. Totodată, vedeta de televiziune a prezentat pe conturile de socializare un set de reguli de prevenție a coronavirusului și a recomandat să lăsăm deoparte măsurile de politețe în această perioadă de epidemie: „În loc de panică, zic să facem ce putem. Spălam mâinile, dezinfectăm tot ce atingem… De 10 ori pe zi. Și propun să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărtișoare, tura asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mână nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutam sau să tușim în batistă, în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână)”, – a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu a postat în ultimul timp mai multe imagini pe Instagram în care poartă mască medicinală de protecție. Diva este foarte interesată de acest subiect ce a luat cu asalt lumea la nivel internațional și a punctat că regulile de igienă se învață și nu costă nimic: „Putem chiar să profităm de situație și să învățam o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat la o coadă , la o distanță de cam 1 m, fără să suflam în ceafă nimănui, fără să atingem pe nimeni, așa… ca „afara. Iar cel mai sănătos e să nu ne mai panicăm mai mult decât ne îngrijim pe bune de sănătatea personală, în general. Igiena nu costă, doar se învață și e cea mai bună metodă de prevenție, de când s-a inventat săpunul.”, – a mai scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de 6 ani și se bucură de o relație perfectă, se înțeleg de minune și par făcuți unul pentru celălalt.

Citește și – Mihaela Rădulescu, la un pas de despărțire: “Era să mă părăsească Felix“

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Citește și – Mihaela Rădulescu, despre prima experiență sexuală: „Muream de curiozitate și aproape că…”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter