Mihaela Rădulescu, noi dezvăluiri de la „Fermă”, dar și despre relația cu Felix Baumgartner : „Nu mă lasă el de izbeliște trei luni”

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu este fascinată de experiența de care are parte la show-ul "Ferma", însă este convinsă că niciodată nu ar putea aborda acest stil de viață, mai ales să se mute într-un astfel de loc.

Mihaela Rădulescu, 49 de ani, a făcut câteva dezvăluiri interesante despre emisiunea „Ferma” pe care o prezintă la Pro Tv. După ce ne-a declarat, în exclusivitate, cum și-a făcut bagajul pentru cele 80 de zile de filmare, dar și cât de greu i-a fost să renunțe la rochii și tocuri, diva de Monaco a continuat seria dezvăluirilor. Într-un interviu acordat pentru Pro Tv, Mihaela Rădulescu a dezvăluit care au fost momentele remarcabile de la „Fermă” care vor rămâne în istorie și care fac cea mai bună reclamă emisiunii: „Fețele celor 6 concurenți care au tras lozul necâștigător și au fost trimiși să locuiască într-o cabană izolată în munți, fără apă curentă, fără toaletă, fără duș, pentru nu se știe cât timp. Fețele lor când au văzut lavița pe care urmau să doarmă la un loc 3 fete și 3 băieți, montate cu aceleași fețe după o săptămână, după două, când dispăruseră panica, teama și se instalaseră ambiția, puterea de a face din locul ăla o casă și din grupul ăla aproape o familie. Totul e un experiment uman și e al naibii de inspirațional. Ajungi să apreciezi tot cea ce până atunci nu valora mai nimic, pentru că ți-era la îndemână, ajungi să te bucuri de nimicuri și să construiești cu mâinile tale ceva ce n-ai încercat nici în joacă vreodată” – a dezvăluit Mihaela Rădulescu pentru Pro Tv.

Mihaela Radulescu

Sunt multe idei – Miss România mulgând cu mare pricepere vaca, Brigitte gătind dumnezeiește pentru toți, milionarul Pastramă săpând groapa viitoarei lor toalete, lupii care urlau în pădure, noaptea, de s-au înarmat cu topoare toți concurenții, lacrimile de supărare ale unor concurenți că pleacă din Ferma, eu în zăpadă până la genunchi, ca să ajung la Ferma sau mergând cu ATV-ul offroad, pentru că eram înzăpeziți total, Cristi și lecțiile lui senzaționale de supraviețuire în sălbăticie… Greu de ales…” – a continuat Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu a trecut prin multe experiențe noi și inedite, ba chiar a fost nevoită să mulgă vaca și să-și distrugă hainele de firmă pe care le avea în dotare, însă un lucru este sigur, niciodată nu se va putea acomoda cu acest stil de viață: ” Sincer, nu (n.r să traiască o perioadă de șase luni, un an la o fermă adevărată din creierii munților). Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă.”

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre relația cu Felix Baumgartner care, se pare, trece printr-o etapă de consolidare odată cu această experiență de la „Fermă”: „Nu e chiar capătul lumii. A venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște trei luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui importante.”

Sursă foto: PR Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter