Mihaela Rădulescu mai vrea un copil, însă nu și Felix Baumgartner. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 16 februarie 2018, 16:30
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 3 ani și se bucură de o relație perfectă, cel puțin putem afirma asta în urma fotografiilor pe care cei doi le publică constant pe rețelele de socializare și care surprind întocmai atmosfera din cuplu.

Cu toate că se înțeleg de minune, dând dovadă de o compatibilitate extraordinară, sunt energici și frumoși, se admiră reciproc și împart pasiuni comune, nici Mihaela și nici Felix nu au dus relația mai departe, la următorul nivel. Ceea ce putem afirma, totuși, este că Mihaela Rădulescu, în vârstă de 48 de ani, și-ar mai dori un copil și a afirmat acest lucru în repetate rânduri, însă dorința sa, se pare, nu se va îndeplini, cel puțin nu prea curând. Într-un interviu recent, diva de Monaco a deslușit misterul creat în jurul acestui aspect și a afirmat că cel care nu-și dorește un copil este întocmai iubitul său, Felix Baumgartner.

Mihaela radulescu si felix Baumgartner

„Mi-aș fi dorit măcar încă un copil, dar n-am avut bucuria asta. Am vrut ca Ayan să aibă un frate sau o soră, dar n-a fost să fie și n-am forțat lucrurile. Oricât ar părea de ciudat, Felix iubește copiii și e un partener grozav pentru orice copil, fie de conversație, fie de joacă, dar nu-și dorește un copil al lui, dintr-un realism pe care-l înțeleg perfect: e mereu pe drumuri, e mereu în acțiuni periculoase și n-ar vrea să facă un copil doar că să bifeze un capitol de viață. Îl iubesc și pentru această onestitate absolută.” – a declarat Mihaela Rădulescu pentru Ok!Magazine.

Citește și – Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Citește și Cât de greu l-a cucerit Andreea Esca pe soțul său. Iată la ce tertipuri a apelat

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter